Følg Frivilligcenter Odense på Facebook og Instagram, 
og tilmeld dig vores nyhedsbrev. 

FB fLogo Blue broadcast 2Facebook

          

instaInstagram

          

email iconNyhedsbrev

Frivillig Fredag 2018

Kommende arrangementer
Dato: 2018-09-28

Fredag d. 28. september 2018 er det Frivillig Fredag – Danmarks nationale frivillighedsdag. 

Årets tema er Her er vi seje sammen. Temaet giver mulighed for at vise jeres lokale frivillighed frem og alt det, der gør netop jeres lokalområde, forening eller gruppe til noget helt specielt, som I er stolte af. Rundt omkring i landet bliver frivilligheden fejret og vist frem med et væld af arrangementer. Vi håber, at I har lyst til at være med til at fejre frivilligheden på Frivillig Fredag hos jer i år, og vi glæder os til at se de mange spændende aktiviteter!

Alle med interesse for frivilligheden er inviteret til at være med. Det eneste krav er, at I har lyst til at være med til at fejre og vise frivilligheden frem hos jer. Det kan fx være, I er en forening, et frivilligcenter, en kommune, et lokalt frivilligråd, en virksomhed, en skole, et plejecenter, et boligområder eller noget helt andet. Uanset hvor I kommer fra, er I velkomne!

Frivillig Fredag foregår i hele landet. I 2017 var der over 400 forskellige aktiviteter i hele 81 kommuner landet over. Danskerne kunne læse om dagen i over 300 artikler i lokalaviser og hjemmesider. De mest udbredte aktiviteter var fester og prisuddelinger, debatarrangementer og foredrag, åbent hus hos foreningerne, udstillinger og gadeevents.

 

 

Alle datoer


  • 2018-09-28

Powered by iCagenda