Følg Frivilligcenter Odense på Facebook og Instagram, 
og tilmeld dig vores nyhedsbrev. 

FB fLogo Blue broadcast 2Facebook

          

instaInstagram

          

email iconNyhedsbrev

Frivillig Fredag 2018

Frivillig Fredag

Den 28. september er Frivillig Fredag - Danmarks Frivillighedsdag. 

Vi er i fuld gang med planlægningen af årets aktiviteter i Odense og opdaterer løbende siden med nye informationer.

Vindue for en forening - Samarbejde med butikker i bymidten
Kampagnen "Vindue for en forening" skaber samarbejde mellem byens butikker og de frivillige sociale foreninger. Konceptet er enkelt - byens butikker stiller et vindue og evt. plads i butikken til rådighed for en forening, som derved får mulighed for at synliggøre foreningens arbejde for de handlende i byen.
Tilmelding: Mere info følger senere.


Frivillig Fredag - Synlighed i Borgernes Hus

Byens frivillige, sociale foreninger og Frivilligcentret går sammen om en happening som kan synliggøre det frivillige sociale arbejde i Odense. Gode idéer modtages gerne.
Tilmelding: Mere info følger senere.


Frivillig galla og Ildsjæleprisen - Fejring af byens frivillige

En festlig fejring af byens frivillige med spisning, underholdning og mulighed for at netværke på tværs af byens foreninger. En frivillig arbejdsgruppe vil arbejde på at sætte et rigtig fedt program op for dagen. Det er også her ildsjæleprisen 2018 vil blive overrækket. 

Ildsjæleprisen
Ildsjæleprisen gives til en frivillig social forening, som har gjort en særlig indsats for socialt udsatte eller sårbare. I 2017 vandt Home Start Odense ildsjæleprisen for deres fantastiske sociale arbejde med sårbare børnefamilier og daglige drift af genbrugsbutikken YOYO Genbrug & Design.  Klik her og læs mere om Ildsjæleprisen og hvordan du selv kan være med til at bestemme, hvilke frivillige, der skal have en pris. Der er frist for indstilling til priser den 4. september. 

solansigt 2017 01 print NYT

Tilmelding til Frivillig Galla: Mere info følger senere.

170929 Frivillig Galla fest Posten foto Hans Kristian Hannibal Bach 77P9297934 Version 2170929 Frivillig Galla fest Posten foto Hans Kristian Hannibal Bach 141P9298835 Version 2

 Frivillig Galla 2017. Fotograf: Hans Kristian Hannibal-Bach

ÅRETS TEMA - "Her er vi seje sammen"

Temaet for Frivillig Fredag 2018 er Her er vi seje sammen. Med dette tema opfordrer Frivilligrådet jer til at vise jeres lokale frivillighed frem og alt det, der gør netop jeres lokalområde, forening eller gruppe til noget helt specielt, som I er stolte af.

Når vi engagerer os som frivillige eller aktive medborgere gør vi Danmark til et bedre sted at bo. Vi lærer nye mennesker at kende, som vi måske ikke ellers ville have mødt og får tillid til hinanden. Det bidrager til sammenhængskraften. Når vi går sammen, kan vi mere, end vi kan hver for sig og det frivillige engagement giver grundlag for nye aktiviteter og initiativer lokalt.

Vi glæder os til at se jer!