Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

Netværksarbejde i en Corona-tid

Vi bliver ofte mindet om, hvor meget der kan forandres, når mennesker går sammen om et fælles mål. I en tid hvor mange store arrangementer aflyses, er mindre netværksmøder noget af det, vi som Frivilligcenter fortsat kan gennemføre.
Derfor har vi taget initiativ til nye netværk:

Via netværkene bliver det muligt at inspirere hinanden, supplere hinanden, dele ressourcer og erfaringer, få ny viden og sammen stå stærkere. Netværkene vil altså både styrke fagligheden og fællesskabet på tværs af foreninger.

Netværkene mødes 2-4 gange årligt i lokaler på Borgernes Hus eller hos én af de deltagende foreninger.

Verdensmålsnetværk: 
Netværket er både for alle de foreninger, der allerede arbejder målrettet med FN’s 17 verdensmål, men det er også for alle de foreninger, der gerne vil have inspiration til at komme i gang med at arbejde med verdensmålene.
Vi holder opstartsmøde Mandag d. 26. oktober kl. 16.30-18.00 på Borgernes Hus.

Børne- og ungenetværk: 
Det er efterhånden længe siden, at første møde i dette netværk blev afholdt. Derfor tager vi nu initiativ til andet møde: Torsdag d. 29. oktober kl. 16.30-18.00 på Borgernes Hus. Netværket er for alle de foreninger, der arbejder for børn og unge i Odense.

Tilmelding til netværk er nødvendig:
Send en mail til forening@frivilligcenter-odense.dk hvor foreningsnavn, antal deltagere samt hvilke(t) netværk, du ønsker at deltage i, oplyses. 

Til netværksmøder overholdes de gældende Covid-19-retningslinjer.

Har I spørgsmål til netværkene, er I meget velkomne til at kontakte os.

28. september 2020

Leave a reply