Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

Om socialvejviser.dk

Hjælp os med at synliggøre SocialVejviser – og Odenses mange frivillige sociale fællesskaber


Bestil “Social Vejviser kit”

Det er muligt at bestille et Vejviser kit, som indeholder:
Postkort
Visitkort
Plakater (i A2 eller A3)
Mappen indeholder som standard 50 postkort og 25 visitkort, ønsker du et andet antal kan du angive det ved bestillingen.

Det er gratis at bestille mappen, og du forpligter dig til at hjælpe med at formidle postkort og visitkort til interesserede – og løbende holde øje med om der fortsat er nok materialer til rådighed.

Udstilling om vejviseren
Desuden er det muligt at få besøg af “vejviser-udstillingen” med roll up / plakater / postkort / visitkort, hvis i har et sted, hvor udstillingen kunne skabe synlighed omkring vejviseren. Bestil via forening@frivilligcenter-odense.dk.

Via sociale medier
Del filmen om socialvejviser.dk i dit netværk, på f.eks. Facebook, Instagram eller hjemmeside.

Om vejviseren
SocialVejviser.dk er en oversigt over de mere end 175 frivillige sociale foreninger i Odense, som administreres af Frivilligcenter Odense. Frivilligcentret opfordrer løbende nye foreninger til at blive en del af vejviseren, ligesom vi løbende udsender reminders til eksisterende foreninger om at opdatere deres oplysninger. Hvis du skulle opleve, at det ikke er muligt at kontakte foreningerne via de opgivne oplysninger, hører vi gerne fra dig.

Vedr. tekniske problemer
Hvis du oplever tekniske udfordringer med at anvende vejviseren hører vi gerne fra dig på vejviser@frivilligcenter-odense.dk eller på tlf. 21160254.