Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

Brugernes Bazar 2022

Kom til Brugernes Bazar!

Efter et par år med aflysninger af Brugernes Bazar pga. coronanedlukning, restriktioner mv. vender Bazaren tilbage i år.

Netop coronapandemien har haft store konsekvenser for mange socialt udsatte mennesker. Fx er mange blevet mere isolerede, fordi det var svært at mødes og en lang række tilbud lukkede helt ned. Det har også været svært at komme i kontakt med myndigheder.

Corona har også lært os noget som samfund. Bl.a. har nogle byer udviklet opsøgende indsatser for stofbehandling, sanktioner i kontanthjælpen har været sat på pause og kommuner og regioner har gjort det muligt at mødes med sin sagsbehandler digitalt.

På Bazaren 2022 taler vi bl.a. med en række politikere om, hvad der gik godt, hvad der gik mindre godt – og hvad vi kan lære af det hele.

Så hvis du har lyst til at være sammen med en masse andre for at hygge og drøfte, hvordan vi kan få et bedre samfund for socialt udsatte mennesker, er det en god idé at komme til Brugernes Bazar!

Frivilligcenter Odense deltager også med en stand, hvor vi bl.a. vil være med til at formidle hvor mennesker i social udsathed kan finde fællesskaber, opsøge hjælp, frivillighed mm.

 

Læs mere om arrangementet her: https://udsatte.dk/nyheder/brugernes-bazar-er-tilbage-2022

Date

24 aug 2022
Expired!

Time

9:00 - 16:00

Mere info

Read More

LOkation

Ansgar Anlæg
Odense
Read More