Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

Ses vi til FrivilligBørs'23?

Vi glæder os til at se dig til FrivilligBørs '23

Frivilligcenter Odense inviterer for 4. gang
foreninger, virksomheder og offentlige aktører til Frivilligbørs!

17. maj kl. 16-17.45

HVAD ER FRIVILLIGBØRS '23?

Frivilligbørs’23 er et netværksevent for foreninger, virksomheder og offentlige aktører.
Formen er at man cirkulerer rundt som på en markedsplads, snakker sammen på kryds og tværs og på den måde indgår aftaler med de øvrige deltagere. På Frivilligbørsen kan der
udveksles ressourcer i bred forstand – alt kan deles, på nær penge.  Man kan indgå så aftaler som man har lyst til, og man behøver ikke at “bytte” ressourcer 1:1. Der vil altså ikke være traditionelle stande, hvor hver aktør udstiller materialer, men der bliver opstillet højborde, med forskellige temaer indenfor det, deltagerne tilbyder

Ny på Frivilligbørsen?

 

Bliv introduceret til konceptet på 2 min.

(Frivilligbørs 2019, produceret af Instafilm)

Hvorfor deltage som forening?

Som forening kan I få nye kontakter, der kan hjælpe med at opfylde jeres mål eller bidrage til positive oplevelser. Frivilligbørsen kan give en anden form for ”indtægt” end penge til foreningen, fx praktisk hjælp, ny viden og kompetencer m.m. På den måde kan I skabe nye muligheder og bedre betingelser for jeres arbejde med at hjælpe jeres målgruppe.

Mød Social Sundhed, én af deltagende foreninger ved FrivilligBørs ’22

Hvorfor deltage som virksomhed?

Din virksomhed får mulighed for at konkretisere jeres strategi for samfundsansvar og udføre den i praksis. Som virksomhed kan I samtidigt styrke jeres image i lokalsamfundet, og opnå nye strategiske samarbejder og partnerskaber. Jeres medarbejdere får en bedre forståelse og mulighed for at tage del i virksomhedens lokale samfundsengagement.

Mød IKEA, én af deltagende virksomheder ved FrivilligBørs ’22

Hvorfor deltage som offentlig aktør?

Som kommunal institution kan I samarbejde med virksomheder og foreninger om at skabe bedre tilbud for byens borgere. Samarbejdet med foreninger kan bidrage til at skabe et overblik over de lokale foreningers aktiviteter, udvikle fællesskaber i lokalsamfundet og bidrage til at øge borgernes livskvalitet.

Mød Center for Mental Sundhed, én af deltagende offentlige aktører ved FrivilligBørs ’22

Nedtælling til Frivilligbørs '23...

TILMELDING TIL FRIVILLIGBØRS '23

ÅBEN FOR TILMELDING – KLIK HER