Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

Livestreaming

Livestreaming:

Det kræver ikke andet end en telefon (med kamera), og så fx en Facebookprofil at lave en livestream af en aktivitet, et møde eller et lille foreningsevent.

Der findes masser af store (og dyre) løsninger, når det handler om at livestreame, men hvis I er, som frivillige foreninger er flest, en mindre forening, med et minimalt budget og uden IT-eksperter eller kreative filmskabere på lønningslisten, så anbefaler vi at vælge et simpelt set-up, hvor I benytter en kameratelefon og en Facebookprofil.

Ønsker I at livestreame på Facebook, kan I se en guide til det her.

Udstyret:

Lys og lyd er vigtigst. Hvis I skal streame en aktivitet, hvor motivet og lydkilden ikke kan være placeret tæt på telefonen, så har I brug for en/flere supplerende mikrofoner. Hvis I vil have et roligt billede eller skal filme i længere tid, så har I brug for en stander til jeres kamera/telefon, og hvis lysforholdene er svære, så kan I supplere med en justerbar og fokuseret lyskilde.

Dette findes der heldigvis små smarte løsninger på, og I kan (som medlemsforening) gratis låne udstyret hos os. Se mere her.