Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

HOME-START Odense

OM FORENINGEN

Vi er en del af den landsdækkende forening Home-Start Danmark. Foreningen støtter pressede børnefamilier med manglende netværk og har som formål at forebygge kriser og opbrud ved at sætte tidligt ind. Home-Start støtter familier med mindst ét barn i førskolealderen, som oplever at de har problemer, som truer med at få deres hverdag til at vælte. Familierne bliver tilbudt medmenneskelig, praktisk støtte, men ikke økonomisk hjælp – af frivillige”familievenner”, som besøger dem et par timer en gang om ugen så længe, familien har brug for det – ofte et halvt til et helt år.

Vi søger erhvervsfrivillige til...

Andet

– Kan du hjælpe med at øge tilgangen af faste frivillig i foreningen gennemet øget synlighed? Opgaven kunne f.eks. være at du som erhvervsfrivillig kunne dele 10 flyvers ud til relevante personer, som du tænker kunne være faste frivillige i foreningen. Eks. kender du en sød og tålmodig nabo, som bare kunne være den skønneste familieven – så giv ham/hende en flyver og så spørger om det kunne være noget for dem! Hvis du går til en hobby, så kunne du fortælle om HOME-START…eller måske kunne du prikke en sød kollega på skulderen – mulighederne er mange!

Frivilligcenter Odense hjælper jer på vej !

Frivilligt arbejde i arbejdstiden – er det noget for dig og dine kollegaer? Frivilligcenter Odense gør det nemt for jer at arbejde for en god sag – vi skaber det gode match ml. virksomhed og forening! Har I brug for hjælp til at komme i gang, så kontakt Foreningskonsulent Stina Smidt på tlf.: 21 16 02 51 eller e-mail: forening@frivilligcenter-odense.dk

Kontaktperson

Thea Rehnholt Mammen
Koordinator i Odense
HOME-START Odense
trm.odense@home-start.dk
Resourcebanken-Kvadatisk
Erhveresfrivilig-Kvadatisk
25. januar 2023