Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

Odense Spiser Sammen

SPIS FÆLLESSKABET I GANG
dkspisersammen_logo

OM EVENTET

Som en del af Danmark Spiser Sammen (Folkebevægelsen mod Ensomhed), inviterer Frivilligcentret, sammen med partnere fra Ensomhedschartret til fællesspisning på Odense Rådhus. Der dækkes op i Rådhushallen, hvor vi sammen nyder et fælles måltid mad og får en hyggelig aften med spisning, musikalsk bagtæppe og fællessang.
Fællesspisningen er et åbent ikke-kommercielt arrangement (forventet billetpris på 50,-/ person) for alle borgere, frivillige og deltagere fra byens foreningsliv, din nabo, din gamle klassekammerat….
(Link til billetsalg kommer)
Vi glæder os til at se dig.
Eventet er en del af Danmark Spiser Sammen
Vil du være med til at danne nye fællesskaber og sætte fokus på bekæmpelse af ensomhed? I uge 17 og 45 opfordrer vi hele Danmark til at spise sammen.
læs mere på https://danmarkspisersammen.dk

Vi søger erhvervsfrivillige til...

Praktisk hjælp ved eventet

Vi efterlyser en lille gruppe frivillige (ca 2-5) (evt gerne et lille team fra en virksomhed) til at komme og hjælpe os med at afvikle “Odense Spiser Sammen”.
Odense spiser sammen er en hyggelig social fællesspisning i Odense Rådhus der vil sætte fokus på fællesskab (som en vej ud af ensomhed). Bag arrangementet står en kreds af partnere fra “Ensomhedschartret” i Odense. Herunder Frivilligcenter Odense. Det er et ikke-kommercielt socialt arrangement – båret af frivillige kræfter fra en række af byens civilsamfunds-aktører og i et samarbejde med Odense Kommune.
Diverse opgaver omring klargøring / oprydning til eventet. De forskellige praktiske møder der opstår på dagen, bl.a. borddækning, klargøring, oprydning m.m.
I vil som frivillige få mulighed for at deltage i spisningen…Nysgerrig? Så kontakt os endelig for mere info.

Hvad kræver det?

Det forventes at du...

– Har lyst til at hjælpe – gerne sammen med dine kollegaer

Hvor og hvornår foregår aktiviteten?

Hvor og hvornår?

Rådhussalen på Odense Rådhus d. 27. april 2023.

Kontaktperson

 

Karina Andersen
IT-assistenten
ouh.frivillighed@rsyd.dk
Resourcebanken-Kvadatisk
Erhveresfrivilig-Kvadatisk
3. februar 2023