Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

Få nye frivillige, som bliver i foreningen – Kursus om rekruttering og fastholdelse

Få nye frivillige, som bliver i foreningen!

Hvad stiller I op, når I mangler frivillige, ikke kan skaffe de rette til opgaverne eller har svært ved at fastholde dem I har? På dette lokale grundkursus får I vidensbaserede redskaber til, hvordan I rekrutterer frivillige, som bliver hos jer. Kurset bygger på CFSAs analytiske viden om frivillighed og vores mange rådgivninger af foreninger, der savnede flere aktive frivillige.

På kurset, som finder sted den 27. april kl. 09:00-15:00 i Seniorhus Odense, får deltagerne solid viden om, hvad der driver frivilliges motivation og engagement. Vi gennemgår blandt andet viden fra CFSA’s seneste videnstema, som kan bidrage til at skabe en mere strategisk og velovervejet tilgang til rekruttering af frivillige hos jer.

Underviseren Malthe Lindholm Sørensen, fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde, præsenterer viden, inspiration og forslag til, hvordan I kan matche frivilliges forskellige motivationsbehov og hvordan I fastholder deres engagement. Undervejs præsenteres en trinvis model og konkrete redskaber, der gør jer klar til at gennemføre en effektiv rekrutteringsindsats fra start til slut!

Tilmeld jer til kurset hér.

NB! Tilmeldingsfristen er mandag d. 25. april!

Vi ses i Seniorhus Odense, Toldbodgade 5, 5000 Odense C

april 27 @ 09:00
09:00 — 15:00

Seniorhus Odense