Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

Den Frie Rådgivning

Børsdeltager # 29

OM FORENINGEN

Den Frie Rådgivning er en frivillig social forening, der tilbyder gratis rådgivning for udsatte mennesker gennem vores to indsatser, PROP og Åben Rådgivning. Vi arbejder med hjælp til selvhjælp, så brugerne på sigt selv kan løse deres problemer. Åben Rådgivning henvender sig til brugere, der ikke har den fornødne viden, ressourcer eller eksempelvis sproglige færdigheder til at kunne begå sig i samfundet på lige fod med andre brugere. Rådgivningen af brugere handler ofte om at løse aktuelle problemer eller udfordringer og derefter klæde dem på med viden om den måde, vores samfund er bygget op på. Det er frivillige, der rådgiver brugere med forståelse af officielle brev, udfyldelse af diverse
skemaer, samt kontakt til myndigheder, private firmaer m.m. I dette arbejde udgør skriftlig og mundtlig kontakt til forskellige forvaltninger i Odense Kommune samt Udlændingestyrelsen en væsentlig del.

Vi tilbyder ...

Arrangementer / workshops / oplæg + Rådgivning / sparring

– Rådgivning til udsatte mennesker + komme ud og holde oplæg omkring vores to indsatser/målgruppen + dele jeres virksomhed på vores sociale medier ved sponsorering o.a.

Hvad søger aktøren ved Frivilligbørs '23?

Kontaktperson

Javeenan Jeyasothinayagam
Telefon: 23101905
javeenan@dfr.dk
11. maj 2023