Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

Landsforeningen Talentspejderne

OM FORENINGEN

Vi hjælper unge med at finde deres evner, styrker og talenter, så de bliver bedre i stand til at vælge uddannelse og job.

Vi søger erhvervsfrivillige til...

Mentor

– Vil du være med til at støtte en ung ved at finde hans/hendes styrker og evner – og derigennem investerer i fremtiden? Vi søger erhvervsfrivillige til rådighed som talentspejdere for unge i 45 minutter pr. uge i ca. 24 uger. Den erhvervsfrivillige skal bruge tilsvarende 45 minutter af deres fritid. Derudover skal den erhvervsfrivillige mødes med den unge ca. hver uge ude på et kontor på virksomheden. Vi skal nok sørger for at uddanne og certificerer de erhvervsfrivillige gennem et særligt tilrettelagt talentspejderkursus på en dag. Talentprogrammet er udviklet i samarbejde med landets førende læringseksperter.

Frivilligcenter Odense hjælper jer på vej !

Frivilligt arbejde i arbejdstiden – er det noget for dig og dine kollegaer? Frivilligcenter Odense gør det nemt for jer at arbejde for en god sag – vi skaber det gode match ml. virksomhed og forening! Har I brug for hjælp til at komme i gang, så kontakt Foreningskonsulent Stina Smidt på tlf.: 21 16 02 51 eller e-mail: forening@frivilligcenter-odense.dk

Kontaktperson

Tom Pedersen
Chefkonsulent og fundraiser
Tlf.nr.: 25 77 86 46
tom@talentspejderne.org 
Resourcebanken-Kvadatisk
Erhveresfrivilig-Kvadatisk
25. januar 2023