Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

Ungdommens Røde Kors Odense

Børsdeltager # 18

Om foreningen

I Ungdommens Røde Kors Odense har vi over 100 frivillige, som alle brænder for at adressere de sociale udfordringer, der findes for børn og unge i vores samfund. Vi drømmer om et samfund, hvor alle føler sig inkluderet og er en del af meningsfyldte fællesskaber. – Det er ambitiøst, men ikke umuligt. Vores mål er at skabe fællesskaber, hvor der er plads til alle.
Inspireret af H.C. Andersens som jo er fra Odense – “Den grimme ælling”, minder vi os selv i URK Odense om vigtigheden af at inkludere alle. Ligesom ællingen, der gennemgik mange udfordringer og til sidst fandt et fællesskab, hvor den hørte til, arbejder vi for at sikre, at intet barn i Odense føler sig udeladt eller misforstået.
I URK Odense tilbyder vi personlig lektiehjælp, åbne lektiecaféer, krea-caféer på OUH’s børne- og ungeafdeling samt på den psykiatriske børne- og ungeafdeling. Derudover driver vi også en krea-café for børnene på et krisecenter for kvinder.

Vi tilbyder ...

Arrangementer / workshops / oplæg

+ Synlighed / kommunikation

+ Aktiviteter målrettet børn og unge

– Lektiehjælp til børn i folkeskolen – både en til en Lektiehjælp og i Lektie cafeen.
– Børne- og unge caféer, fungerer som et frirum for børn og unge på OUH, samt for børnene på krisecenteret for kvinder.
– Vi har over 100 Frivillige, som også gerne vil dele deres viden der evt. kan bruges til arrangementer/workshops/oplæg.
– Vi har herudover et HR- team bestående af frivillige og et SoMe/pr – team, som gerne vil dele ud af deres måder at gøre det på i URK Odense.
22. april 2024