Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

Bliv praktikant på Frivilligcentret

Er du vores næste praktikant?

Bliv en del af holdet på Frivilligcenter Odense

Er du vores praktikant i Efterårssemesteret 2024?

Er du en skarp kommunikatør? Og har du mod på at kaste dig ud i mange forskellige slags opgaver? Så er det dig vi søger til at hjælpe os med at udbrede kendskabet til Frivilligcentret og det frivillige sociale arbejde i Odense!

Frivilligcenter Odense søger en praktikant til efterårssemesteret 2024, som brænder for at arbejde med:
• Intern og ekstern kommunikation, samt SoMe
• Større og mindre arrangementer med frivillighed som tema
• Administrativt arbejde og ad hoc arbejde
• Og meget mere.

Som praktikant hos os vil du blandt andet få mulighed for at:
– Synliggøre Frivilligcentrets tilbud over for potentielle brugere, frivillige og samarbejdspartnere
– Idéudvikle, planlægge og gennemføre arrangementer, blandt andet FrivilligGalla
– Løbende opdatering af hjemmeside og sociale medier
– Tage del i den daglige formidling af frivilligt socialt arbejde
– Udarbejde nyhedsbreve og andet kommunikationsmateriale
– Udvide dit netværk i den frivillige verden i Odense

Vi forventer, at du:
– Er i gang med en relevant videregående uddannelse
– Har sans for at målrette din kommunikation til forskellige målgrupper
– Kan arbejde selvstændigt og tage initiativ
– Er omstillingsparat og trives med, at få arbejdsdage er ens
– Kan samarbejde med mange forskellige slags mennesker

Relevans for dit studie:
Vi tilpasser praktikken efter specifikke krav fra din uddannelse. Du kan få mulighed for at indsamle relevant data til et projekt eller speciale.

Praktiske informationer:
Praktikforløbet starter i august/september 2024 – eller efter aftale. Vi ser gerne, at du kan være hos os omkring 25 timer ugentligt. Praktikken er ulønnet.
Arbejdet vil primært foregå fra vores kontor på Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C.
Har du spørgsmål til praktikforløbet, så kontakt centerleder Jess Kahr på tlf. 21 16 02 18 eller mail:
leder@frivilligcenter-odense.dk

Er det dig vi leder efter?
Så send ansøgning og CV til job@frivilligcenter-odense.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om Frivilligcenter Odense:
Vi er en paraplyorganisation for byens mere end 200 frivillige sociale foreninger. Vi arbejder for at støtte, fremme og synliggøre det frivillige sociale arbejde. Læs mere om Frivilligcentret på frivilligcenter-odense.dk
eller Facebook/Instagram.

Hent stillingsopslaget som PDF:
praktikant_opslag_efterår24

Freja Hauerslev Christensen, praktikant på Frivilligcentret

”Min praktik hos Frivilligcenter Odense har bestået af spændende og varierede opgaver, i en hverdag, hvor der både er plads til faglig sparring og en hyggelig snak. Jeg har haft mulighed for at prøve mine kompetencer fra studiet af i “den virkelige verden”, samtidig med, at jeg har lært en masse nyt. Jeg har fået et bredt kendskab til foreningslivet, og tilegnet mig erfaring med at lave SoMe-indhold, planlægning og afholdelse af forskellige arrangementer, at lave brugerundersøgelser – og meget mere, som jeg uden tvivl vil tage med videre, når jeg skal ud at søge job.
Man bliver derudover en del af en skøn arbejdsplads med højt til loftet, hvor man kan præge sin praktik alt efter ens uddannelse og egne interesser, og hvor man altid kan spørge om hjælp. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale, at du tager dit praktikforløb hos Frivilligcenter Odense!”

Freja Hauerslev Christensen, læser kandidat i Sociologi

Emilie Skriver Jensen, tidligere praktikant på Frivilligcentret

Min praktik hos Frivilligcenter Odense har været meget lærerig. Jeg har haft mulighed for at vokse og arbejde med mit interesseområde, hvilket har medvirket til at optimere mit CV. Hos Frivilligcenter Odense oplever man en struktureret arbejdsplads med varierende arbejdsdage og arbejdsopgaver. Jeg har haft fornøjelsen af kommunikation med en bred målgruppe via opkald, e-mail og face-to-face. Jeg har været med i produktionen fra start til slut, i et miljø sammen med kollegaer, som ser mig som ligeværdig. Jeg har haft mulighed for at give mine input til idéudviklingen og har deltaget i udførelsen af idéerne. Min praktik hos Frivilligcenter Odense har boostet min selvsikkerhed, og gjort mig klar til erhvervslivet”.

Emilie Skriver Jensen, læser Professionsbachelor i Digital Konceptudvikling 

Adna Dzafic, tidligere praktikant på Frivilligcentret

Min praktik hos Frivilligcenter Odense har været fantastisk!
Det har været en utrolig lærerig og spændende periode med forskellige opgaver. Det har været fedt både at kunne bruge kompetencer fra studiet ude i den virkelig verden, men samtidig også tillære sig nogle nye. Som praktikant har jeg både varetaget små og store opgaver. Det har været alt lige fra dagligdagens praktiske opgaver til at stå for fede arrangementer og events. Og så er der rig mulighed for networking og lære en masse om byens mange frivillige sociale foreninger.
Og så er Frivilligcentret et fantastisk sted at arbejde, og du får verdens bedste kollegaer. Som praktikant bliver man taget rigtig godt imod, og man bliver fra dag et en del af et fantastisk team! Man går altid til og fra arbejdet med et stort smil. Her er altid plads til at have det sjovt og hygge sig, samtidig med at produktiviteten og arbejdsindsatsen er i top”.
Adna Dzafic, læser Kandidat i Tysk

Rie Førstø, tidligere praktikant på Frivilligcentret

“Hos Frivilligcenter Odense kommer man i kontakt med en masse forskellige mennesker, fra mange forskellige baggrunde. Frivilligcenteret samarbejder med sociale frivillige foreninger i Odense, som specielt henvender sig til byens socialt udsatte. Selvom jeg var praktikant, fik jeg tidligt tildelt ansvaret for en række opgaver, både daglige og periodiske. Derudover var jeg med til en lang række af arrangementer, hvor der både skulle formidles til borgere – socialt udsatte og alle andre – og skulle netværkes med andre foreninger og institutioner, omkring det at styrke det frivillige arbejde i Odense.
Som en bonus havde jeg søde kollegaer, samt har opnået en stor viden om Odenses mange foreninger – f.eks. hvor jeg kan bygge netværk og bruge min uddannelse – som jeg kan bruge når jeg skal opnå erfaring og søge job efter studiet.”
Rie Førstø, tidligere praktikant