Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

Videokonference

Det vi på disse sider kalder ”Videokonference” er blandingen af online- og fysisk møde.

Mødet foregår typisk i et traditionelt mødelokale, hvori man har det nødvendige udstyr til at optage video og lyd og tilkoble et digitalt møde (se: ”Digitale Møder – sådan gør I”). En anden model er, at mødet/eventet primært afholdes fysisk og ”blot streames”, altså sendes ud på nettet fx igennem Facebook eller YouTube – evt. med mulighed for at interagere i mødet/eventet via beskeder og chatfunktioner.

Der er fordele og ulemper ved kombi-format, og I skal overveje, hvad der passer bedst i jeres situation.

Hvis I kombinerer et fysisk møde med en digital mulighed for at deltage, kan dem, der deltager fysisk, opleve at det går for langsomt, hvis de digitale deltagere også skal inddrages (og der måske er knas med teknikken). Omvendt kan de digitale deltagere opleve, at de bliver koblet af, hvis mødet går for hurtigt og der er snak i rummet, de ikke kan opfange.

Uanset hvilken model I vælger, er det en god ide, at I sætter jer ind i, hvad god digital mødeledelse er (se ”Digitale møder, sådan gør I”) og lægger en plan for, hvordan I kan bruge den viden til gavn for deltagerne.

 

Afholdes mødet i vores lokaler på Borgernes Hus, er Mødelokale 1.1. på 1. sal udstyret med det nødvendige udstyr. Benyttes andre lokaler i Borgernes Hus eller egne lokaler, kan udstyret lånes hos os på Frivilligcentret (gælder vores målgruppe-medlemmer – se mere her).