
✨ Fredag d. 25. april 2025 kl. 9-13 i Festsalen, Niels Bohrs Allé ✨
UCL og Frivilligcenter Odense arrangerer to gange årligt en temadag for UCL-studerende fra socialrådgiver-, pædagog-, fysioterapi-, ergoterapeut og læreruddannelsen.
Hent programmet for årets temadag her
Se video fra en tidligere
👇🏼 Temadag 👇🏼
Talentprogram for frivillighed
Ved Temadagen d. 25/4 kan i møde medstuderende fra socialrådgiver-, pædagog- og læreruddannelsen, som har deltager i UCLs Talentprogram “Talent i praksis” i 2024.
Nedenfor kan i se nogle af de studerende, der deltog i Talent i praksis i 2023.
I Talentprogrammet udfører man som studerende mindst 25 timers frivilligt socialt arbejde hos en af byens frivillige sociale foreninger i Odense, og får et ✨ frivilligbevis ✨, som man kan vedlægge sit CV
👇🏼 Mød nogle af de studerende herunder 👇🏼

Nikoline Lundberg Nielsen
For mig er det enormt givende at være frivillig. Det gør mig glad at vide, at jeg er med til at gøre noget for andre, som har ekstra brug for hjælp og støtte. Samtidig har jeg udviklet mine pædagogiske kompetencer, som jeg har fået gavn af under min uddannelse. Frivilligt arbejde er en gave til både andre og en selv.

Mads Nørregaard
Jeg er frivillig i Den Frie Rådgivning, fordi jeg vil være med til at oplyse borger der har svært ved at navigere i det danske system, i en digital verden og i verden hvor man kan være efterladt til sig selv – derfor er jeg med til at bidrage at ressourcesvage borger kan føle sig set og forstået.
Derudover er jeg en del af et fagligt fællesskab, hvor folk brænder for at gøre en personlig forskel, og kommer med forskellige personlige og faglige baggrunde – som kan noget helt specielt.

Cecilie Kvistgård Jensen
At være frivillig, det kan noget andet end at være ansat, især for de mennesker man berører. De ved, at du er der, fordi du har en lyst, en nysgerrighed og en passion for at være der sammen med dem.