Østre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense C

#20: HISTORIA

Frivilligbørsdeltager # 20

HISTORIA

OM VIRKSOMHEDEN
Vi i HISTORIA betegner os selv som et anderledes forlag. Det gør vi, fordi vi har en anden tilgang til forlagsarbejdet end de traditionelle forlag. Hos HISTORIA ejer man som forfatter nemlig sin bog selv, og 50% af salgsindtægterne ryger ind på forfatterens egen konto. Desuden kan man sælge sine egne bøger privat uden andel til forlaget. 


PÅ FRIVILLIGBØRS ’22 TILBYDER VI
HISTORIA tilbyder en bred vifte af løsninger til forfattere, virksomheder og organisationer. Vores kerneydelse er produktion og udgivelse af bøger, layout af bøger og redaktionel sparring, men vi arrangerer også skriveworkshops – bl.a. med udgangspunkt i Narrativ Medicin. Vi har netop gennemført et skriveforløb for pårørende i Bedre Psykiatri, der udmøntede sig i antologien “Sårbare Fortællinger”.  

Hos os er man som forfatter ikke ladt alene med arbejdet. Vi yder vores forfattere lige nøjagtig den bistand, de har brug for – uanset, om vi skal skrive en bog i en forfatters sted, igennem et redaktionelt sparringsforløb eller læse korrektur. Vi er med som redaktør og sparringspartner fra idé til udgivelse.
For os er det alfa og omega, at forfatteren føler sig mødt, forstået og hjulpet videre i processen. Vi har otte års erfaring i forlagsbranchen, og vi finjusterer hele tiden vores setup, så vi altid kan levere en optimeret og effektiv løsning for vores forfattere – med dem og deres værk i centrum.

 

PÅ FRIVILLIGBØRS ’22 ØNSKER VI
– Møde de forskellige aktører, foreninger, organisationer m.fl.

Deltagere

Jack Frederiksen
jack@historia.dk
27144065

11. april 2022