FRIVILLIGCENTER ODENSE - DIN INDGANG TIL FRIVILLIGHED I ODENSE
VIDEN - INSPIRATION - NETVÆRK
hænder-hjemmesidehænder-hjemmeside

Lån et lokale

Publiceret: Fredag, 03. november 2017 12:10

Skal din frivillige sociale forening bruge et mødelokal til jeres aktivitet. Det kan du låne hos os. Din booking er først gyldig, når du har modtaget en bekræftelse fra os.

Vi er flyttet!

Publiceret: Mandag, 09. oktober 2017 08:02

Vores nye adresse er Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C. Indgang til lokalerne sker fra forsiden af banegårdscenteret via den grå dør mellem SunSet og den kommende hovedindgang.

 

Den officielle åbning af Borgernes Hus er den 24. november. Indtil da skal I benytte personaleindgangen. I uge 42 sendte vi instruktioner til vores kontaktperson i hver forening. 

 

Find parkering tæt ved Borgernes Hus.

Frivilligcenteret kan træffes på telefon 21 16 02 54 i åbningstiden
Vi ser frem til at møde jer i de nye lokaler.

Book en frivilligsamtale

Publiceret: Mandag, 07. august 2017 11:08

Har du lyst til at arbejde frivilligt, men savner inspiration og viden for at finde præcis det der matcher dine ønsker?
Book her

Bestil et frivilligbevis

Publiceret: Tirsdag, 13. juni 2017 11:00

Giv let jeres unge frivillige en stor anerkendelse. Frivilligbeviset er et officielt bevis for, at en ung har været frivillig i jeres forening. Frivilligbeviset er en anerkendelse, som den unge kan bruge til at søge job, praktikplads og uddannelse. Som forening kan I let udskrive et frivilligbevis til en ung, som er eller har været frivillig i jeres foreningen. Frivilligbeviset bestiller I på www.projektfrivillig.dk. Både foreningen og den unge kan bestille frivilligbeviset, men begge parter skal underskrive det.

I kan give et frivilligbevis til en ung som:

  • har været frivillig i mindst 20 timer i jeres forening, og
  • var elev på en ungdomsuddannelse, mens han/hun var frivillig.

I er altid velkomne til at kontakte Projekt Frivillig-konsulent My Andreassen, hvis I har spørgsmål til frivilligbeviset eller ungdomsfrivillighed.

Vil du være frivillig?

Publiceret: Tirsdag, 11. februar 2014 08:45

Kontakt vores Frivilligformidling, som formidler frivilligjobs fra de frivillige sociale foreninger.

Netværksmøder på Frivilligcentret

Publiceret: Fredag, 22. februar 2013 14:48

For frivillige og ansatte i frivillige sociale foreninger!
Har du lyst til at være med i et mindre netværk af 4-6 personer om et bestemt emne eller om de faglige/personlige udfordringer du sidder med i hverdagen i din frivillige sociale forening så kan vi på Frivilligcenter Odense hjælpe dig med at finde andre der har samme interesse eller udfordring!
Vi har f.eks. netop opstartet et netværk for ansatte projektledere, der søgte sparring og kolleger med samme typer opgaver. Dette netværk er lukket, men der er uanede muligheder for at skabe nye netværk på tværs af foreningerne med andre der sidder med de samme interesser som dig. Netværk for frivillige projektledere, netværk for frivillige med fundraising opgaver, netværk om rekruttering, netværk omkring projektopstart, netværk for ledere....kun fantasien og behovet sætter grænser!

Kun én person fra samme forening kan deltage i samme netværk. Netværket mødes ca. 1 gang om måneden og møderne kan enten holdes på skift i de forskellige foreninger, på Frivilligcenter Odense eller et helt andet sted. Hvad I mødes om og hvordan I vil holde møderne er helt op til jer. Vi kan tilbyde hjælp til at opstarte netværkene og finde nye deltagere såfremt netværket bliver for lille. Ønsker I mere information, kontakt Mette på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.